Betalen Koei Kidswear

Gaat u de babykamer inrichten met een Koei accessoire kinderkamer? Of heeft u gekozen voor kinderkleding?

De bevestigingsmail volgt direct na uw bestelling. Het besteloverzicht: een bijlage met een foto van het product en persoonlijk ontwerp & de kosten zijn in de bevestigingsmail verwerkt.

Koei Kidswear zichtgarantie:

Voor onbedrukte bestellingen heeft u een wettelijke zichttermijn van 7 werkdagen. Dit brengt geen verdere annuleringskosten met zich mee. 

Heeft u gekozen voor een artikel met een specifieke print, dan heeft u de mogelijkheid om binnen 24 uur de order stop te zetten. Daarna zal het print proces in werking treden en kan de order niet meer worden teruggedraaid.

Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De praktijk leert dat er altijd een passende oplossing gevonden kan worden.

U heeft altijd de mogelijkheid om de order kostenloos en zonder ingebreke stelling te annuleren als Koei Kidswear niet binnen 30 dagen levert.

Betalen bij Koei Kidswear:

Betalen kan met:

  • IDEAL 
  • Overschrijven via bank- of giro rekening
  • Koei Kidswear cadeaubon

 

IDEAL
De betalingen via iDEAL verlopen via Sisow. Een betalingsplatform dat zorgt dat uw transactie beveiligd wordt verwerkt. Nadat u de Koei Kidswear bestelopties heeft doorlopen, gaat u over naar de betaalomgeving. Hier kan de bestelling financieel worden afgehandeld. Bedrijven hebben de mogelijkheid op factuur te bestellen.

Met iDEAL kan vertrouwd, veilig en gemakkelijk de online aankoop worden afgerekend. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen én als uw bestelling verzonden wordt.

Onze betaalgegevens
ABN-AMRO  : 54.03.14.420 te Dordrecht
IBAN code  : NL54ABNA0540314420
BIC code    : ABNANL2A 

productgenerator klik hier

 

 

 

Wat je ook bestelt:

Shirt met naam

Romper met geboortedatum

Grote broer t-shirt

Grote zus t-shirt

Opa is jarig t-shirt

Shirt met naam 

 

    Ik adviseer iDeal!

    Makkelijk en safe &
    via je eigen bankrekening!

koei.nl