Koei kidswear cadeaubonnen
Kies voor de Koei Kinder-basics cadeaubon. Bepaal wie de leuke bon ontvangt en hij/zij kan een persoonlijk t-shirt, kinder schilderij, geboorte of verjaardagsdoek bestellen. De bon (€ 15,- € 25,- of € 40,-). wordt geleverd in cadeauverpakking.

Perfect kraamkado
Wij krijgen erg leuke reactie van jonge ouders die de cadeau bon als een persoonlijk kraamkado hebben ontvangen van vrienden. Ontzettend leuk vooral als er een persoonlijke tekst aan de kraam kadobon is toegevoegd. De ouders kunnen vervolgens zelf bepalen wat zij leuk vinden.

Inwisselen Koei kids wear kadobonnen.
De cadeau bon is NIET inwisselbaar voor geld. Op de Koei Kids Wear kadobon staat een unieke code. De ontvanger kiest het gewenste artikel en voert de code (bij meerdere bonnen, meerdere codes) bij het afrekenen in. Overschrijdt de bestelling de waarde van de kado bon dan dient te worden bijbetaald.

Koei kidswear kadobon Tip 
Indien de bestelling goedkoper is dan de waarde van de cadeaubon, dan vervalt het resterende bedrag. Neem als dit zich voor kan doen meerdere kleinere cadeau bonnen dit vergroot de flexibiliteit. 

 

cadeaubon generator 

 

Ps 
Elke maand wordt er een cadeaubon ter waarde van €15,- verloot onder de afzenders van tip 'n vriend(in). U ontvangt automatisch bericht, over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. 

 

 

 

 

  

   Boehhh, let op:

   Indien de bestelling goedkoper is dan de
   waarde van de cadeaubon, dan vervalt het 
   resterende bedrag. Neem daarom meerdere kleinere cadeaubon met persoonlijke opdruk
   cadeau bonnen dit vergroot de flexibiliteit.

 

 Tip

koei.nl