Ruilen Koei Kidswear:

Retourneren onbedrukte Koei Kinderbasics

Retourneren kan voor onbedrukte shirts binnen 7 dagen als de maat / kleur van een tshirt niet conform afspraak is. Kleuren kunnen door uw computer en scherminstellingen altijd wat afwijken van de werkelijke kleuren. 

Het retourneren / ruilen van de babykleding, rompers en kinderkleding dient vooraf schriftelijk kenbaar te worden gemaakt. U dient uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Om het bedrag terug te kunnen storten, is tevens het bankrekening nummer noodzakelijk. Klanten uit Belgie dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden. Om fraude te voorkomen, dient het bankrekeningnummer gelijk te zijn aan het eerder aan Koei Kidswear verstrekte bankrekeningnummer. Vanzelfsprekend dient de baby kleding, rompertjes en of kinder t-shirts ook naar ons te worden opgestuurd.

Na ontvangst en goedkeuring door Koei Kidswear wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag naar u overgemaakt. U kunt het rompertje en/of shirtje om te retourneren of ruilen sturen naar:

Koei Kidswear
Johanna Naber-erf 140
3315 HD Dordecht

Ruilen bij Koei Kidswear is niet mogelijk, wanneer:

  • De producten gepersonaliseerd / bedrukt zijn;
  • De kleding gedragen en/of gewassen is.
  • De wasinstructies niet zijn gevolgd.

    Het is mogelijk om uw bestelling aan te passen, voordat de printopdracht is uitgevoerd. De printopdracht wordt vrijwel meteen na betaling uitgevoerd. Neem daarom in een dergelijk geval direct contact met ons op.

Koei kidswear Klacht

Koei staat voor goede service. Niet tevreden? Neem contact op.
Er kan altijd een passende oplossing gevonden worden!

 

 

Stuur de producten aan ons terug als er iets mis is.

koei prduct retourneren in een doos

 

    Niet tevreden ? Neem contact op.
    Zelfs Koei Kidswear maakt wel eens
    een fout!

koei.nl